Oct 26, 2011

Tempahan Kotak Coklat: ChocBox & Praline

        Assalam semua....jumpa lagi dikesempatan kali ini...selit masa sikit nak letakkan entry tempahan kotak2 dari pelanggan setia Koleksi Adzleyna. Maaf yer...dah nak berkulat dalam simpanan baru sempat untuk diselitkan pada entry kali nie....
        Ok,,,kali nie nak story kotak2 tempahan dari Kak Yusnisah Mohd Yusar klik untuk blog akak Yus..one of our fb friends. Thanks kakak for ur order...actually this is her first order. Nak kotak untuk letak choc box 's' size kaler oren n pink...design love...actually order nie clash ngan order from Kak Azura Ibrahim (klik sini). And by the same time bergegas untuk balik kampung..that's why kotak kak Azura untuk oreo box kita tak dapat completekan 50pcs....
       Anyway thanks all for the order...;)

Material : HardPaper n emboss A4 paper - orange colour

Material : HardPaper n Creative A4 paper - pink colour

3pcs choc box 's' size orange theme


3pcs choc box 's' size pink theme


Ok...yang tadi order Kak Yus ...yang nie plak order dari...seseorang yang Lina lupa namanya...maaf yer kak...mmg sangat2 tak ingat....kotak nie untuk isi cheese tart...sebagai hadiah untuk someone...nak story panjang2...dah terlupa plak...al-maklumlah...order yang tertunda untuk dipublish...sampai terlupa2 kisah disebalik kotak nie...sorry bebanyak yer kak...;)...thanks for d order yer...;)

printed happy b'day in black n white



       ok...let's go for another order...yang nie order dari sifu cheese tart Lina...Kak Aniza Saad duduk di Pt Raja,Batu Pahat...(yang nie kalo lupa mmg anak murid derhaka...hihhiihii)...order kak niza nie pun mengambil masa yang lama untuk disiapkan, furthermore...xder plak urgent bila nak guna...so...sorry yer kak...order terpaksa ditolak ke belakang...memberi laluan pada yg urgent....whatever pun...kak niza mmg sporting....thanks kak for your order...;)

yang nie saiz 25pcs praline choc (5 x 5)


rasanya macam semua order sama saiz...lupa sudah...;)

cute tak?bukan senang yer teman2...;)





ini juga antara design yang agak sukar...cut by hand...cuba try buat kalo xcaya...;)

Yang nie nmpk comelkan...hihihi...(puji diri nmpk..;))

        wah!!!panjang entry kali nie...penuh ngan gambar2...hope uols enjoy yer..;).Yang nie plak order dari also one of our fb friends...Aishah Din...lewat sebulan dari tarikh delivery. Masa nie Lina tgh mabuk2..but order dah amik so gagahkan juga..700pcs 3 x 1(3 cavity) praline choc box in cream colour. Material : perfume paper.Akak nie nak box tu nmpk cantik n xklusif.Actually beliau ader order another 100pc untuk hard box...but kami mmg tak boleh amik...xsempat...dengan kesihatan yang tidak berapa baik...maaf yer kak..kotak nie kita hantar by partial..berapa siap kita hantar...Alhamdulillah kakak nie mmg ok sesangat...seakan2 memahami situasi kami.
         Need to remind again...all is hand cut...so pepaham jerlah yer...kalo tak paham gak try ler buat n uji diri sendiri...agak2 dlm sebulan dpt x siapkan...hihhihi....cuba yer...jgn tak cuba...then baru tau susah n senangnya...
         Macam tulah dlm mencari rezeki...baru kita tau menghargai apa yang kita usahakan...takder jalan mudah...segalanya kena usaha...;)
         7 kotak semuanya...purata 1 carton box boleh muat 100pcs.So let's view d photo...;)






      Oh yer...pada sesiapa yang ader antor email/sms bertanyakan cd/dvd kelas kotak...I'Allah sikit masa lagi kita akan buat...but for this time...masa sangat pack...en suami juga tgh banyak kejer di kilang...I'Allah bila segalanya dah ok...kita akan war2kan..
Anyway..thanks for all support.Pada sesiapa yang kami terpaksa tolak order...maaf yer...maybe next time kita boleh berurus niaga...;)

oklah...that's enough for this entry.Thanks for stopping by.

Adios...amigos...Sayonara...Wassalam...;)


11 comments:

  1. Kak mcm mana nak order nie,..? heheh ~

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hana 0128481190 tolong respond kak

      Delete
  3. I nk oder kotak dlm kuantiti yg bnyk.. ni contact no. 0192555980

    ReplyDelete
  4. I nk oder kotak dlm kuantiti yg bnyk.. ni contact no. 0192555980

    ReplyDelete
  5. Sy nk order pls whatapp 017-6106924

    ReplyDelete
  6. Salam..cmner nk order..kalo utk size kek lapis 3cm(L)x8'(p)x6cm(T)...brapa kos..minimum order brape?hp-0183217580..Azza

    ReplyDelete
  7. Salam.. Tlg whatsapp ke 0163193630

    ReplyDelete
  8. salam akak tolong whattsap ke nombor 0177673776 untuk tempahan kotak

    ReplyDelete

Suka Kami di Mukabuku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...