TERMA & SYARAT

Terma Dan Syarat Tempahan / Pembelian


a) Tempahan i) Email terus ke adzleyna.enterprise@gmail.com atau
                     ii) Personal Message (PM) ke Facebook Page Adzleyna Bakery & Craft

b) Setiap tempahan yang dilakukan mestilah menyatakan dengan jelas perkhidmatan / tempahan yang anda inginkan. Sila sertakan nama dan alamat penuh jika penghantaran melalui pos.

c) Tempahan hanya akan diproses setelah deposit sebanyak 50% (jika order lebih daripada 5 pcs) daripada keseluruhan harga tempahan diterima. Jika order kurang daripada 5 pcs pembayaran penuh dialu-alukan. Deposit tidak akan dipulangkan jika tempahan dibatalkan oleh penempah / pembeli.

d) Bayaran boleh dibuat secara Cash On Delivery (COD) atau melalui pemindahan duit ke akaun Maybank. No. Akaun: 15130666XXXX, Nama: Sri Lina Kartika Bt Hamri.

e) Tempahan akan mengambil masa maksimum 1 minggu untuk disiapkan (bagi kek lapis dan coklat) dan bergantung juga kepada kuantiti tempahan.

f) Bagi cenderahati dan kotak, tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangya 1 bulan sebelum majlis dan bergantung juga kepada kuantiti tempahan.


g) Bayaran courier service / Pos Laju ditanggung oleh penempah / pembeli. Klik untuk mendapatkan charge penghantaran Pos Laju. http://www.pos.com.my/v1/main2.asp?c=/v1/tariff/poslaju/emsrate.asp

h) Penghantaran dilakukan hanya setelah bayaran penuh diterima.

i) Untuk costume design (customer request), charge untuk consultancy & drawing akan dikenakan bergantung kepada tahap kesukaran design.

g) Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan semasa proses penghantaran. Walaubagaimanapun perbincangan boleh dilakukan.

Suka Kami di Mukabuku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...