Oct 28, 2011

Tempahan: Coklat Praline & Biskut Coklat Cream O

           Assalam semua...bersiaran di pagi hari dengan entry Coklat for Gift.Well as Lina mention b4 this... last week n this week...Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi sentiasa ader...bz yang memang bz (mcm yer jer...hihihii...;))
So nie aderlah salah satu tempahan pada last week.Set Oreo / Cream O + coklat praline in customade box-silver kaler.
           As requested...nak yang simple jer...tak yah kaler2..cuma tulisan jer warna merah.So untuk menaikkan seri...supaya xnampak kelam jer...Lina just put another accessories..Love in red colour...Order nie aderlah dari salah seorang pelanggan setia kami.Dah banyak kali juga order n recommend pada kengkawan...Thanks so much Epul...;)
Tak yah banyak2 citer...enjoy d picture yang sempat snap (coz ambil awal sehari...so tak siap lagi... yang empunya dah terpacak depan umah)...hihiihhi...sorry ar....;)



For someone special....;)



              Yang nie pula adalah order dari someone di Kilang tempat hubby kejer...lupa plak nak tanya saper nama.20pcs praline choc with wording.Customade box in purple n pink kaler (minggu nie...minggu pink n purple agaknya yer..)...printed Happy Birthday in black and white.Oh yer....pelanggan2 tempat hubby kejer also antara pelanggan2 setia/ tetap kami...Alhamdulillah...Terima Kasih atas order yang tak pernah jemu2 tu yer....;)

kotak bawah kaler pink

kotak atas kaler purple



wording in light purple kaler

.
Ok....dah puas tgk gambar2 nie?...next entry Lina akan publish pula gambar2 tempahan cupcake n chocolate Oreo....sampai jumpa nanti di next entry...

Thanks for reading n stopping by...;)

Adios....Amigos.....Sayonara...Wassalam

1 comment:

  1. Cantik ... pasti rasanya pun sedap ... thanks 4 sharing

    ReplyDelete

Suka Kami di Mukabuku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...