Jan 22, 2013

Kek Span Kulit Orange Berparut


Assalam kepada semua readers. Entry kali nie nak story pasal following picture (macam biasa)...Orange sponge cake request dari MIL...disamping nak buat kek strawberry request dari lovely son (Afif)...
Untuk mendapatkan resepi...refer pada link nie yer.


Belum deco aper-aper...

Hanya tinggal 3 potongan saja,tak sempat nak amik gambar full cake.Actually this is first time Lina buat Orange Sponge Cake dengan parutan kulit limau. Komen dari lovely hubby and MIL...kurang parutan limau. So next time kena adjust sikit. Lina nak pulun banyak-banyak takut pahit plak...kang takder saper nak makan....at least walaupun kurang rasa...still boleh makan yer x?Hihihihii...;)

Filling oren...dah nampak yummy kan...

Filling oren all over the slice cake...;)

Seriously, Lina memang suka gambar yang last nie...tanpa edit aper-aper...really nice..klik sini untuk photo setting.

Yummy...orange slice cake with strawberry

Oklah uols...setakat nie saja...I'Allah dikesempatan lain Lina akan update gambar slice cake pula...tunggu en suami balik dari kursus dulu...hihihihi...al-maklumlah...Lina nie bukan reti bab-bab gambar nie...en suami memang photographer...so kita serah jer kat dia yer...

Kepada mereka yang berminat kepada produk kami...don't hesitate untuk hubungi kami yer...I'Allah...semuga kita dapat bekerjasama...;)

Assalam





8 comments:

  1. wahhhh sedapnyaaaa.....dh trliur tgok neh..yummy3! share la recipe sis..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah sedap, link untuk resepi ada kat atas :D

      Delete
  2. Replies
    1. InshaAllah, klau nak sedap lg, parutan kulit oren tu biar kasar2 skit )

      Delete
  3. wah sedapnyaaaa...
    blh cuba.. ^_^

    ReplyDelete
  4. singgah sini..

    nampak sedap ! resipi pon ade nih,nanti boleh try :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah :)

      Selamat mencuba resepinya.

      Delete

Suka Kami di Mukabuku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...