Jan 11, 2012

Jambangan Coklat Hantaran Pertunangan

             Assalam semua...Alhamdulillah...hari ni dapat lagi mencoretkan sesuatu di alam maya ini. Kali nie Lina nak upload picture Jambangan bunga coklat. Design nie sangat2 famous sekarang nie....ada yang buat untuk hantaran...surprise b'day gift and so on...diberikan especially kepada wanita. Kenpa ek...maybe sebab banyak bunga2 kot...ada yang guna bunga hidup ada yang guna bunga plastik.kalo ader budget lebih bleh guna fresh flower memang cantik dan sangat2 comel...menarik...ditambah keharuman bunga segar...pasti memikat hati yang menerimanya....hihihihii....;)
           Actually...before amik order 1st try Lina untuk hantaran pertunangan adik pada 25 December yang lepas.Tema yang sangat mencabar...Lina siapkan set hantaran dari pemilihan material hingga hiasan...empunya cuma bagi barang jer...
           Nak tau tema....hijau pucuk pisang n hitam...perrggghhhh.....boleh tahan gak nak cari kaler yang sesuai...coz hijau pucuk pisang nie tak banyak pilihan kaler yang best.kalo silap gabung kaler...aduhai...kusam plak nanti...but...itulah namanya cabaran...;)
Lina enjoy buat....walaupun memula memang xder idea langsung nak deco n gayakan set hantaran tu macam maner...Alhamdulillah...last minit idea Allah bagi...dan itulah hasilnya...dan Alhamdulillah yang empunya n yang menerimanya...suka n berpuas hati...
           Seperti biasa...apa jua tempahan yang Lina n hubby terima...1st of all kami akan tanya budget....then kami akan suggest base on budget...if pelanggan kata...saya tak kisah yang penting cantik...itu juga satu cabaran besar...yerlah...cantik or tidak...sedap or tidak nie...subjektif...tak semua orang akan merasakan sama seperti yang kita rasa....;)
               Wah .....panjang plak citer yer....gambo xupload2 lagi...oklah uols...nie gambornya...;)...punyalah xcited amik gambo2 hantaran....check2 balik gambo coklat ader 3 keping nie jer....aduhai...sabar jerlah...apa2 pun...layanzzzz.................;)





oklah...lain kali upload gambo hantaran plak yer....satu2....tunggu yer....;)

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Suka Kami di Mukabuku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...